Autoverhuur Göteborg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Göteborg

Vind goedkope autoverhuur in Göteborg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Göteborg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Göteborg

Autohuur Göteborg
Auto huren Göteborg

Göteborg is de tweede grootste stad van Zweden, gelegen aan de zuidwest kust – waar de Göta Älv uitmondt in het Kattegat.

De stad is gelegen in Västra Götaland, en maakt deel uit van het landschap Bohuslän / Västergötland.

De stad heeft 522.000 inwoners, terwijl de grotere Göteborg heeft een bevolking van ongeveer 940.000 (2012).

Göteborg is een belangrijke commerciële en culturele centrum met een kosmopolitische sfeer en een belangrijk spoorwegknooppunt. Bovendien, Göteborg is een universiteitsstad, en heeft ook de grootste haven. De haven voor de ferry naar dergelijke Frederikshavn Denemarken.

Gothenburg staat bekend om haar prachtige kustlijn met vele kleine eilandjes. De stad heeft verder een aantal musea en opera, concertzaal, theaters en galerieën. In Göteborg zijn ook goede winkels en een gevarieerd uitgaansleven.

Enkele van de meest populaire toeristische attracties zijn onder andere Gustaf Adolf Torg in de stad – met een monument voor de stichter van de stad, recreatiepark “Liseberg”, de populair-wetenschappelijke museum “Universeum” – met aquarium en Troparium, Slottsskogen – met mini-dierentuin en Göteborg Art Museum – een tentoonstelling van Scandinavische kunst. Hier kunt u ook de werken van Rembrandt, Picasso en Monet.

In Göteborg is ook de historische wijk Haga, dat is een populaire bestemming voor toeristen. Hier zijn gerenoveerde huizen en gebouwen uit de jaren 1800 en aangename straten met kinderkopjes. Langs Haga Nygata zijn cafes, restaurants, speciaalzaken en antiekwinkels dicht bij elkaar.

In Haga is ook verrijkt “Skansen Kronan” uit 1687 – met zijn achthoekige toren.

De stad is verder een maritiem museum, een natuurhistorisch museum en een design museum. Het is populair om een ​​sightseeing toerist boot “Paddan” die loopt door grachten van de stad.

De stad de belangrijkste luchthaven is de luchthaven Gothenburg – Landvetter, 25 mijl ten oosten van het centrum gelegen.