Autoverhuur Denemarken

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Denemarken

Vind goedkope autoverhuur in Denemarken door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Denemarken. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Denemarken

Autohuur Denemarken
Auto huren Denemarken

Denemarken is gevestigd in Noord-Europa, en is onderdeel van Scandinavië. Het land is ook – samen met Noorwegen en Zweden – Het geografische gebied in Scandinavië.De bevolking is op ruim 5,6 miljoen (2010).

Denemarken grenst aan Duitsland naar het zuiden, en heeft ook kustlijn aan de Noordzee, het Skagerrak, het Kattegat en de Oostzee.In aanvulling op het schiereiland Jutland, het land bestaat uit een aantal grote en kleine eilanden, Zeeland is het grootste. Waar is de hoofdstad van Kopenhagen, met voorsteden heeft ongeveer 1,2 mill.innb. Andere grote steden in Denemarken is Aarhus, Aalborg en Esbjerg (alle in Jutland) en Odense op eiland Fyn.

De grootste en bekendste eilanden zijn anders Funen, Lolland, Falster en Bornholm. Dit laatste is Oostzee – uit Skåne in Zweden en Duitsland / Polen.Natuur in Denemarken bestaat voornamelijk uit een relatief vlakke helling landschap – met duinen langs een groot deel van de kust.

Het Koninkrijk Denemarken bevat ook Groenland en de Faeröer-eilanden, beide met een zekere mate van autonomie.

Een van de belangrijkste toeristische attracties in Denemarken zijn verschillende grote pretparken, openluchtmusea en Castle. Veel van de kastelen zijn geschikt voor huisvesting. Anders, stranden, vooral langs de westkust van Jutland, erg populair.

De belangrijkste luchthaven van Denemarken is Kopenhagen Airport – Kastrup, gelegen op Amager net buiten kapitaal. Het is ook de grootste luchthaven.