Autoverhuur Billund Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Billund Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Billund Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Billund Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Billund Luchthaven

Autohuur Billund Luchthaven
Auto huren Billund Luchthaven

Billund Airport (BLL) is de tweede grootste van Denemarken vliegveld en ligt op 3 mijl ten noordoosten van gelegen Billund center.De luchthaven bedient 2,7 miljoen passagiers per jaar (2012).

Billund Airport werd gebouwd in 1962 en opengesteld voor commercieel luchtverkeer in 1964. Een nieuwe terminal gebouw werd gebouwd in 2002.

Ongeveer 14 luchtvaartmaatschappijen – waaronder Air France, zon-Air, Ryanair, KLM, Noors en Lufthansa – hebben directe vluchten van Billund Airport naar een aantal internationale bestemmingen.Er zijn zowel vaste als seizoensgebonden vluchten van hier, en een aantal populaire bestemmingen Parijs, Oslo, Londen, Bergen, Stockholm, Amsterdam, Pisa en Malta.

De luchthaven heeft een goede selectie van winkels, restaurants en cafes. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals geldautomaten, een wisselkantoor, excursiebalie, speelkamer voor de kinderen, vergader-en conferentiezalen, VIP-lounge en een balkon.

Om van de luchthaven naar het centrum van Billund, kan men een taxi nemen of bus. Er zijn ook bussen van hier naar andere Deense steden, bijvoorbeeld. Aarhus, Vejle en Horsens.

Als u een auto wilt huren in Parijs, heeft verschillende autoverhuur kantoren op de luchthaven – zoals Avis, Sixt, Budget, Europcar en Hertz.