Autoverhuur Velje

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Velje

Vind goedkope autoverhuur in Velje door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Velje. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Velje

Autohuur Velje
Auto huren Velje

De Deense havenstad Vejle ligt aan de zuidoostkust van Jutland – het hoofd van Vejle Fjord – en behoort tot regio van Zuid-Denemarken. Vejle is de regionale hoofdstad en grootste stad met 51.300 inwoners (2011).

Vejle is het culturele en economische centrum van de gemeente, en is ook een moderne commerciële stad – waar sprake is van een goede shopping – in zowel kleine speciaalzaken en grote warenhuizen.

De stad van de meest populaire toeristische attracties zijn onder andere Sankt Nicolai Kerk – waar de oudste delen uit de jaren 1200, Vejle gemeentehuis in neo-gotische stijl zijn uit 1879, Vejle Windmill – een van de stad vartegn uit 1847 en is genoteerd op een heuvel met uitzicht op de “Himmelpind”, Vejle City Museum, Vejle Kunstmuseum – met kunstcollectie met bevat werken van de beroemde schilder Rembrandt en ervaring center “Ecolarium” – gericht op de ecologie en recycling.

Ca. 30 km ten westen van Vejle is “Lego Land”, dat is een van Denemarken ’s meest populaire toeristische attracties.In de stad van Jelling – 13 km ten noordwesten van Vejle – zijn de twee beroemde runesteiene “Jellingesteinene” van 1000 is – en dat is een UNESCO World Heritage Site. Jelling heeft ook een aantal monumenten uit de Vikingtijd en het expositiecentrum.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Billund, gelegen op 28 km ten westen van Vejle.