Autoverhuur Horsens

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Horsens

Vind goedkope autoverhuur in Horsens door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Horsens. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Horsens

Autohuur Horsens
Auto huren Horsens

Horsens is een stad van Oost-Jutland. De stad heeft een bevolking van 54 450 (2012) inwoners. Horsens ligt ongeveer 50 km ten zuiden van Aarhus en 200 km ten westen van Kopenhagen.Het is een belangrijke zeehaven aan het uiteinde van Horsens Fjord. De stad wordt omgeven door typisch morene landschap met lage heuvels en valleien die door gletsjers tijdens de laatste ijstijd.

In de afgelopen jaren is veel gedaan om uit te breiden en te verbeteren culturele evenementen. Diverse internationaal bekende kunstenaars zoals Madonna, Bob Dylan, Jose Carreras, Robbie Williams, The Rolling Stones, U2, heeft gehad of zal hebben concerten in de stad

Een van de grootste culturele evenementen in Denemarken is de jaarlijkse Europese Middeleeuws Festival vindt plaats in het laatste weekend van augustus. Het centrum van Horsens wordt dan omgezet in het grootste middeleeuwse markt in Noord-Europa met activiteiten en entertainment voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden.

Horsens is een van Denemarken’s oudste steden met een township van 1150.Het plein is nog steeds Church of Our Saviour uit de jaren na 1200. In de Middeleeuwen was het een belangrijke stad met een kasteel en een aantal kloosters. De architectuur van het Söder Poort is het bestuderen waard verder. Net voor Pasen elk jaar gehouden Krim tentoonstelling die is de grootste festival van Europa voor mysterie liefhebbers die zowel schrijvers uit binnen-en buitenland. Het is een belangrijke commerciële en industriële stad, met name voor elektronische en grafische industrie.

De dichtstbijzijnde grote vliegveld is Billund Airport is gelegen op 45 minuten rijtijd ten westen van Horsens.Aarhus Airport ligt op 90 km ten noorden van Horsens.