Autoverhuur Kopenhagen

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kopenhagen

Vind goedkope autoverhuur in Kopenhagen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kopenhagen. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kopenhagen

Autohuur Kopenhagen

Auto huren Kopenhagen

Kopenhagen, Denemarken de hoofdstad en grootste stad, is gelegen op de eilanden Øresund-Zeeland en Amager. De stad heeft 540.000 inwoners (2011), terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van ongeveer 1,2 miljoen. Kopenhagen behoort Hoofdstedelijk Gewest, en is de belangrijkste culturele en economische centrum. Daarnaast is de stad is een groot verkeersknooppunt.

De kern van Kopenhagen genaamd “de binnenstad”, en hier ligt de voetgangerszone “Strøget” – die loopt van het Stadhuisplein naar Kongens Nytorv. Strøget is bekend om zijn fantastische mogelijkheden om te winkelen met winkels, winkels en arcades. Kopenhagen is ook beroemd om zijn levendige en diverse nachtleven en de zomer Nyhavn is een populaire en kleurrijke restaurant en een cafe omgeving.

De meeste mensen weten genoeg om de beroemde sculptuur van Kopenhagen “De Kleine Zeemeermin” in 1913, dat staat in de haven district Østerbro – net ten noorden van het centrum. Ook het pretpark “Tivoli” is bekend bij het ​​grote publiek.

Anders Kopenhagen heeft talloze toeristische attracties en bezienswaardigheden – met inbegrip van Amerika’s meest toonaangevende museale instellingen in de culturele geschiedenis, kunst en natuurlijke historie.

Veel toeristen vinden hun weg naar het Koninklijk Paleis in 1766 – dat is een koninklijke residentie sinds 1794.Delen van het kasteel zijn open voor het publiek – met inbegrip van een museum dat de King’s prive kamer uit de periode 1863/47 laat zien. Ook “De Deense koningen chronologische verzameling” is te zien in de Amalienborg Museum.

Andere attracties in Kopenhagen onder andere Rosenborg Castle uit 1624 – waar u de tentoonstelling van de Deense kroonjuwelen, de Copenhagen City Museum, Kerk van Onze-Lieve-Vrouw in 1829 te zien, de Ronde Toren uit 1642 en het Nationaal Museum – die werd opgericht in 1807.

Copenhagen Airport – Kastrup ligt op 8 mijl ten zuidoosten van het centrum, is het grootste vliegveld.

Menu