Autoverhuur Skanderborg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Skanderborg

Vind goedkope autoverhuur in Skanderborg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Skanderborg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Skanderborg

Autohuur Skanderborg
Auto huren Skanderborg

Skanderborg is een Deense stad in het centrum van Jutland – ongeveer 25 mijl ten zuidwesten van Aarhus. De stad is gelegen aan het meer “Skanderborg Su”, en heeft ongeveer 14.000 inwoners (2009). De stad is ook het administratieve centrum van Skanderborg Kommune, en behoort tot regio Midtjylland.

Skanderborg de gemeentelijke rechtbank in 1583. In het zuiden van de belangrijkste straat van de stad “Adelgade” is Skanderborg oudste gedeelte van het stadhuis uit 1860, Amtsgården van 1804 en verschillende hout. Dit wordt ook Skanderborg Museum met zijn lokale geschiedenis collecties.

Skanderborg groeide rond het koninklijk kasteel “Skanderborg Slot”, die lag op een klein eiland in Skanderborg Su. Het kasteel werd begonnen in 1171, maar werd afgebroken in de jaren 1760. Kasteel kerk met zijn ronde toren uit 1562, maar de site en is een belangrijke toeristische attractie.

Veel toeristen ook een bezoek aan de “Skanderborg Dyrehave”, waar een open-air museum is gevestigd. Trade verschijnt in twee authentieke bunkers 2 Wereldoorlog.

Dat is ongeveer net zo ver uit de buurt van Skanderborg tot en met 3 van de luchthavens van het land: Billund Airport (72 km), Aarhus Airport (72 kilometer) en Karup Airport (70 kilometer).