Autoverhuur Nakskov

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Nakskov

Vind goedkope autoverhuur in Nakskov door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nakskov. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nakskov

Autohuur Nakskov
Auto huren Nakskov

Nakskov gelegen aan de westkust van het eiland Lolland in Denemarken, en heeft ongeveer 13.600 inwoners (2011).De stad ligt aan het hoofd van Nakskov Fjord – ongeveer 169 km ten zuidwesten van Kopenhagen – en behoort tot regio Zeeland.

Nakskov de gemeentelijke rechtbank in de jaren na 1200, en sindsdien is de belangrijkste zeehaven Lolland’s. Vandaag Nakskov een moderne commerciële stad, de haven van de veerboot naar dergelijke eiland Langeland.

Toeristische attracties zijn onder andere Nakskov de oude vakwerkhuizen uit de jaren 1600, St.-Nikolai-Kirche – gebouwd in de jaren na 1200, het stadhuis uit 1873 en Nakskov Skibs and Maritime Museum – een tentoonstelling van scheepsmodellen, navigatie-apparatuur en mariene uniformen.

In Nakskov kunt ook naar de Sugar Museum of ‘De oude Smedie “- een smederij en een museum. Hier kunt u zien hoe de ambachtslieden het traditionele ambacht met moderne smid gereedschappen uitvoeren.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven van Kopenhagen – Kastrup, gelegen 172 km ten noordoosten van Nakskov.