Autoverhuur Herning

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Herning

Vind goedkope autoverhuur in Herning door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Herning. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Herning

Autohuur Herning
Auto huren Herning

De Deense stad Herning ligt in het centrum Jutland, en heeft ongeveer 46.000 inwoners (2010). De stad bevindt zich in Herning gemeente, en behoort tot regio Midtjylland.

Herning is misschien het best bekend als een conventie en messeby en hebben vele evenementen het hele jaar in hun grote hallen “Herning congrescentrum” en “Messe Center Herning.”Daarnaast Herning een industriële stad en een belangrijke weg-en spoorwegknooppunt.

Een van de belangrijkste toeristische attracties is het museum voor moderne kunst HART – Museum voor Hedendaagse Kunst – zoals heeft ’s werelds grootste collectie van Piero Hanzonis werken.

Andere belangrijke bezienswaardigheden in de stad zijn het historisch museum “Herning Museum”, Herningsholm herenhuis uit 1579, Blichermuseet – met tentoonstellingen over de priester en schrijver Steen Steensen Blicher en “Carl Henning Pedersen en Else Alfelts Museum” -. een tentoonstelling van abstracte en kleurrijke kunst ”

Daarnaast Herning goed winkelen in winkels en winkelcentrum en op slechts 12 km ten westen van de stad zoo “Jylland Zoo”, dat is een attractie voor het hele gezin.

Luchthaven van de stad – Herning Airport – ligt 25 km ten noordoosten van het centrum van de stad, en heeft dagelijks vluchten naar Kopenhagen.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven Billund, gelegen 60 km ten zuiden van Herning.