Autoverhuur Hørsholm

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Hørsholm

Vind goedkope autoverhuur in Hørsholm door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Hørsholm. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Hørsholm

Autohuur Hørsholm
Auto huren Hørsholm

Hørsholm gelegen op het eiland van Zeeland in Denemarken de Øresund, en behoort Hoofdstedelijk Gewest.De stad ligt 25 km ten noorden van Kopenhagen, en heeft 24.300 inwoners (2011).

De belangrijkste attractie in Hørsholm gemeente is de voormalige koninklijke zomerresidentie Hirschholm Slot van 1720’s – gebouwd in rococostijl. Het kasteel werd oorspronkelijk genoemd het “Versailles”. Zoals het kasteel verviel, werd het gesloopt in ongeveer 1810. Rond deze plaats, echter een aantal bewaard gebleven gebouwen – die vandaag de dag herbergt het Hørsholm EGN Museum. Hier is archeologische en historische collecties van de stad en de regio, alsmede de jacht en bosbouw Museum.

Een andere populaire toeristische attractie in de omgeving zijn Karen Blixen Museum – gelegen op 2 km ten oosten van Hørsholm (Rungsted). Het museum is momenteel de auteur voormalige woning, en bezoekers kunnen meer te weten komen over het leven Karen Blixen’s en werk. Het heeft zowel permanente en tijdelijke tentoonstellingen, en op gezette tijden geregeld aangenaam haardvuuravonden.

In het centrum van het voetgangersgebied van Hørsholm de winkels en winkels, en in de omgeving zijn er prachtige stranden langs de kust. Een populaire strand in de zomer is “Rungsted Strand”. Van Rungsted gaat Bahn (S-trein) naar Kopenhagen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Kopenhagen – Kastrup, op 50 mijl ten zuidoosten van Hørsholm.