Autoverhuur Aalborg Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Aalborg Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Aalborg Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Aalborg Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Aalborg Luchthaven

Autohuur Aalborg Luchthaven
Auto huren Aalborg Luchthaven

Aalborg Airport (AAL) is gelegen op 6 mijl ten noordwesten van Aalborg centrum, en Denemarken ’s 3e grootste luchthaven.Op jaarbasis, dienen de luchthaven ongeveer 1,4 miljoen passagiers.

Luchtvaartmaatschappijen Air Noorwegen, Atlantic Airways, Cimber Sterling, Noorse en SAS hebben regelmatig vluchten van Aalborg Airport naar bestemmingen zoals Oslo, Kopenhagen, Amsterdam, Malaga en Londen.Daarnaast zijn er verschillende routes zomer en charter vleugels.

De luchthaven werd geopend in 1938, en heeft momenteel een terminal met 6 “poorten”. De geplande uitbreiding van de terminal en parkeerplaats – die zal worden afgerond in 2013. Bovendien is het de bedoeling te bouwen een hotel naast de luchthaven.

Aalborg Airport biedt reizigers voorzieningen zoals restaurant / cafe, een kiosk, ATM, speelkamer voor de kinderen, Duty-free shop, vergaderzalen, gratis toegang tot internet (Wi-Fi) en een balkon met uitzicht op.

Om van het vliegveld naar het centrum van Aalborg kunnen gebruik maken vervoer, zoals taxi, bus of huurauto. Bekende autoverhuurbedrijven, zoals Hertz, Avis en Europcar hebben kantoren op de luchthaven.