Autoverhuur Aalborg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Aalborg

Vind goedkope autoverhuur in Aalborg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Aalborg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Aalborg

Autohuur Aalborg
Auto huren Aalborg

Aalborg (Aalborg) is het administratieve centrum van de regio Noord-Jutland, en heeft ongeveer. 124.000 inwoners (2011). De stad ligt aan de zuidelijke oever van de Limfjord – maar vandaag ook Nørresundby aan de noordkust.

Aalborg kreeg de status van stad in 1342, maar was al een handelscentrum voor ongeveer 300 jaar.

Er zijn meer denken aan de Middeleeuwen in Aalborg – met inbegrip van grafheuvels uit de ijzertijd en Viking op Lindholm Høje, ten noorden van de Limfjord. Anders zijn er een aantal historische bezienswaardigheden in het centrum van Aalborg. Het meest beroemd is Aalborghus Slot uit de jaren 1500, Budolfi Kerk (Aalborg Kathedraal (gebouwd in de jaren 1400, maar met een aantal onderdelen van de 1100) en Helligaandsklosteret uit de jaren 1400.

Onder de andere attracties zijn must-vakwerkhuis Jens Olufsen Gaard uit de jaren 1600 en de indrukwekkende Jens Bangs Stenen huis (gebouwd in 1624) wordt genoemd. De goed bewaard gebleven 1700 Hjelmerstald omgeving is ook zeker een bezoek waard.

Van de nieuwere toeristische attracties in Aalborg is Karolinelund Tivoliland en Aalborg Zoo populaire bestemmingen. Zo is de 55 meter hoge toren Aalborg. Kunst en cultuur liefhebbers moet zeker kijken op de Noord-Jutland Art Museum en het Utzon Center (cultuur, kunst en design).

Aalborg een van de meest actieve nachtleven Jutland steden, en de Maagd Ane Gade is beroemd om zijn vele restaurants en bars.

Aalborg Airport ligt aan de noordzijde van de Limfjord, ongeveer 6 mijl ten noordwesten van het centrum.