Autoverhuur Karup

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Karup

Vind goedkope autoverhuur in Karup door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Karup. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Karup

Autohuur Karup
Auto huren Karup

Karup is een kleine stad in centraal-Jutland met niet meer dan 2211 inwoners (2006). Het is 2 ½ mil van de beroemde en veel grotere stad Viborg. Fly is in veel opzichten een-index voor de stad. Een van de attracties is eigenlijk Gedhusvagten Aviation Museum, en de laatste jaren is Karup Airport is opgewaardeerd tot een moderne luchthaven met een aantal dagelijkse vluchten naar Kopenhagen, en een deel charter. Een origineel kenmerk van de luchthaven is dat een aantal van de hedendaagse Deense kunstenaars hebben de opdracht gekregen om het te versieren.

In de Middeleeuwen, stroomden pelgrims uit Zuid-Europa naar Karup om genezen te worden door de Heilige Bron, die nog steeds in een eigen tuin te zien op Karup Church (1100).

Van Karup de schijf draait Karup Å, bekend van Jeppe Aakjær poëzie. Daar kunt u een kano huren en peddel door de heidevelden met vele historische bezienswaardigheden. Karup Å en het omliggende gebied is VisitDenmarks blauwe postzegel visser vriendelijke omgeving. Door het oplossen van visvergunning kunt er vissen mooie zeeforel. Karup is helemaal een goede uitvalsbasis voor een actieve vakantie.