Autoverhuur Thorshavn

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Thorshavn

Vind goedkope autoverhuur in Thorshavn door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Thorshavn. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Thorshavn

Autohuur Thorshavn
Auto huren Thorshavn

Tórshavn (Deens: Thorshavn) is de hoofdstad van de Faeröer. Het is gelegen aan de zuidoostkust van het belangrijkste eiland Streymoy. De stad heeft 12.400 inwoners, terwijl de Tórshavn gemeente heeft een bevolking van ongeveer 20.000 (2010). De stad is de Faeröer administratieve, commerciële en culturele centrum, en heeft ook een belangrijke haven. Vanuit Tórshavn is de veerboot naar de meeste eilanden in het gebied en om Denemarken en IJsland.

De stad de belangrijkste bron van inkomsten is de visserij en het toerisme. Veel bezoek van de Faeröer en Tórshavn vooral als gevolg van de ongerepte natuur met een adembenemend landschap, kliffen, groene heuvels en vlakten. Andere toeristische attracties zijn onder andere Tórshavn de kathedraal in 1788, het Museum van de Kunst “Lista Longing Føroya”, de moderne kerk “Vesturkirkjan” – ingehuldigd in 1975, het stadspark “Vidarlundin” – met zijn vele beeldhouwwerken en het nationaal museum “Føroya Forn Minnie Verlangen”.

Faroe heeft slechts een luchthaven – Vágar Airport – die vluchten naar heeft Noorwegen, Denemarken en IJsland.De luchthaven ligt op het eiland Vágar – ca. 40 min. rijden van Tórshavn. Het is tunneling verbinding tussen de eilanden Vágar en Streymoy.