Autoverhuur Silkeborg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Silkeborg

Vind goedkope autoverhuur in Silkeborg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Silkeborg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Silkeborg

Autohuur Silkeborg
Auto huren Silkeborg

De Deense stad Silkeborg ligt in het centrum Jutland – ongeveer 43 km ten westen van Aarhus – En heeft 42.700 inwoners (2011).De stad is het administratieve centrum van Silkeborg gemeente en behoort tot regio Midtjylland.

Silkeborg ligt in een heuvelachtig terrein met rivieren en kleine meren, omgeven door bos. De stad heeft een kleine haven, waar dergelijke kan de populaire stoomschip “Hjejlen” van 1861 tot Silkeborgsoerne of Himmelbjerget.

De stad van de oudste gebouw is Silkeborg uit 1767 – die vandaag de dag herbergt het Silkeborg Museum. Dit is een lokaal historisch museum waar dergelijke Zie “Tollundmand” – een van de best bewaard gebleven oude mensen.

Andere toeristische attracties in Silkeborg zijn KunstCenteret Silkeborg Bad – waar kunst, natuur en geschiedenis is het thema, het Art Museum “Museum Jorn” – met collecties van schilderijen en beeldhouwwerken gemaakt door kunstenaar Asgeir Jorn en ervaring centrum AQUA – een fersvannsakvarium en de dierentuin.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Billund Airport, gelegen 63 km ten zuidwesten van Silkeborg.Ook Aarhus Airport is een kandidaat – dit is 84 km ten noordwesten van Silkeborg.