Autoverhuur Sønderborg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sønderborg

Vind goedkope autoverhuur in Sønderborg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sønderborg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sønderborg

Autohuur Sønderborg
Auto huren Sønderborg

Sønderborg is een stad in het zuidoosten van Denemarken op het eiland Als door de Flensburg Fjord – op slechts een half uur rijden van de grens met Duitsland.De stad is prachtig gelegen aan beide zijden van Alssund en van Als de loopplank Jutland. Sønderborg heeft 27.000 inwoners (2011), en behoort tot regio van Zuid-Denemarken.

Sønderborg is een belangrijke industriële, commerciële, service en de plaats van het onderwijs, en staat bekend om zijn gezellige haven met cafes en restaurants.

De stad is een populaire toeristische bestemming, en enkele van de meest bezochte bezienswaardigheden zijn St Marie’s Church uit de jaren 1600 – die ook de vartegn, Sønderborg kasteel uit 1100 – een wetenschappelijke ontdekking centrum voor het hele gezin en “Augustian beeldenpark en het cultureel centrum” – die vandaag de dag de stad streekmuseum, Danfors Universe huizen. Dit is het grootste beeldentuin van Denemarken park is er ook een kunstgalerij met werken gemaakt door de beroemde Deense en buitenlandse kunstenaars.

Sønderborg heeft ook goede winkels en een mooie nachtleven met pubs, bars en nachtclubs.

Luchthaven Sonderborg Airport ligt 7 km ten noorden van het centrum en heeft een aantal dagelijkse vluchten naar Kopenhagen.