Autoverhuur Thisted

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Thisted

Vind goedkope autoverhuur in Thisted door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Thisted. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Thisted

Autohuur Thisted
Auto huren Thisted

Thisted is een stad in de oostelijke gemeente Thisted in Noord-Jutland in Denemarken .Het heeft een bevolking van 13 138 (2012) inwoners.

Thisted is vernoemd naar de Noorse god van de oorlog Ty. De mensen hebben gewoond in het gebied sinds het stenen tijdperk, en mogelijk was het voor vele jaren beschouwd als een heilige plaats die geschikt zijn voor offers.

De grootste grafheuvel uit de Bronstijd in Denemarken bevindt zich in Thisted. De kruiwagen is 175 meter lang en werd gebouwd tussen 1800 en 1000 voor Christuskr. Thisted hebben een kerk in de gotische stijl van de late 1400’s, dat inscripties aan de buitenkant heeft.

Het centrum heeft steile straatjes en kleine pleintjes. Het is leuk om te wandelen in de smalle straatjes door de vele historische gebouwen uit verschillende tijdperken is goed gemarkeerd, of ga zitten en een kopje koffie bij de “Big Peat”, dat is de kern van de oude stad. Het heeft ook trendy winkels.

Thisted Een ander ding is bekend om is een biologisch bier gemaakt in Thisted brouwerij. Thisted is 100% zelfvoorzienend in duurzame energie. Deze ontwikkeling is gekomen van onderen door betrokkenheid van lokale bedrijven, organisaties aan de basis en de burgers zelf. Voor deze inspanning, heeft de stad de prestigieuze European Solar Prize. Gemeente zal worden opgenomen in een testproject voor grote windturbines.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is gelegen in Aalborg 92 km van het centrum.

Een andere belangrijke luchthaven is Karup Airport, die is 95 km verderop.