Autoverhuur Aabenraa

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Aabenraa

Vind goedkope autoverhuur in Aabenraa door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Aabenraa. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Aabenraa

Autohuur Aabenraa
Auto huren Aabenraa

Aabenraa gelegen ten zuidoosten van Denemarken – ongeveer 30 mijl ten noorden van de grens met Duitsland.De stad is gelegen in Jutland door “Aabenraa Fjord”, en behoort tot regio van Zuid-Denemarken. Aabenraa heeft ca.. 16.000 inwoners (2010), en is een belangrijke havenstad met een charmante kleine stad sfeer.

Aabenraa is een handelsbedrijf, en de langste voetgangers Denemarken (1,2 km). Langs deze route zijn vele winkels, pleinen, gezellige cafes / restaurants. In de straten van de stad en pleinen zijn een aantal grote sculpturen.

Enkele van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden zijn onder andere “Brundborg Slot” – die werd opgericht door koningin Margrethe 1 over het jaar 1400, Skt. Nikolai Kerk uit de jaren 1200 en het Maritiem Museum.

Het gebied heeft vele mooie stranden, waar in de zomer de stad organiseert een scala aan activiteiten, waaronder markten, concerten, stadsfeest, dierlijke acteurs mm Daarnaast zijn er goede mogelijkheden voor outdoor-activiteiten in de stad,. tennis, paardrijden, golf, watersporten, fietsen en vissen.

Theme Park “Summerland Zuid” ligt 26 km ten zuidwesten van Aabenraa, en is een populaire attractie voor het hele gezin. Het beschikt over een waterpark en een verscheidenheid aan attracties.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Sønderborg Airport, gelegen 38 km ten zuidoosten van Aabenraa.