Autoverhuur Karlskrona

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Karlskrona

Vind goedkope autoverhuur in Karlskrona door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Karlskrona. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Karlskrona

Autohuur Karlskrona
Auto huren Karlskrona

Karlskrona is een stad gelegen in het uiterste zuidwesten Blekinge in Zweden en heeft 35.212 inwoners (2010).

De Zweedse vloot heeft haar hoofdkantoor in Karskrona, en hier zijn ze voorzien van een zeeman school. De scheepswerf Karlskronavarvet AB omvat de engineering industrie.De oude marinebasis in Karlskrona is een UNESCO World Heritage Site en Marine Museum is een populaire toeristische attractie in Karlskrona.

De stad is vernoemd naar Charles XI van Zweden en werd een stad in 1680.Het staat bekend om zijn vriendelijke sfeer en behoudt zijn oorspronkelijke stratenpatroon. Aangezien alle straten volgen een rasterpatroon van de wind vrij blazen van de zee recht in het hart van de stad. Plein van Karlskrona is de grootste in Scandinavië, en in feite de tweede grootste in Europa, na de rode plein in Moskou.

Buiten de stad is Karlskrona archipel is het meest zuidelijke deel van de Zweedse archipel. Verschillende eilanden zijn verbonden met de stad met de veerboot, en Karlskrona is daarom een ​​populaire bestemming in de zomer.

Een van de belangrijkste dagen van het jaar is de dag voor Midsummer Eve. Vervolgens heeft een grote markt genaamd Lövmarknaden die erg populair is bij de lokale bevolking. Elk jaar op het einde van juli / begin augustus is het een zeilboot festival in de haven.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Ronneby 37 km van het stadscentrum.Kalmar Airport ligt 87 km ten noorden van Karlskrona.