Autoverhuur Söderhamn

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Söderhamn

Vind goedkope autoverhuur in Söderhamn door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Söderhamn. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Söderhamn

Autohuur Söderhamn
Auto huren Söderhamn

Söderhamn is een stad en een gemeente in Gävleborg Oost-Zweden. Het ligt diep in een fjord van de Botnische Zee genoemd Söderhamnsfjärden. De stad heeft 11.761 inwoners (2010)

De beroemde merk Oscar Borg is een klein kasteel met witte toren gebouwd in 1895 op de top van een heuvel in de buurt van de stad. De toren is gebouwd als een gedenkteken aan Koning Oscar II van Zweden, hoewel de koning in persoon nooit een bezoek aan de stad.

De stad werd opgericht in 1620 en groeide rond geweren fabriek Söderhamns gevärsfaktori geopend in hetzelfde jaar en gesloten 200 jaar later.Vandaag de dag kunt u een bezoek Borrhuset behorende fabriek en nu omgebouwd tot een museum. Een andere populaire attractie voor bezoekers is Söderhamn/F15 Flight Museum Air F 15 F met die heeft een goede verzameling van oudere vliegtuigen.

Er zijn nog enkele houten gebouwen in de stad, vooral rond het centrum dat zich concentreert rond de winkelstraat Köpmangatan en de houtachtige Kungsgatan. Van de oudere houten gebouwen kunnen Eleonora kerk 1685/92 en Söderhamns Hall, gebouwd 1860-69, wordt genoemd.

Archipel met zijn 500 eilanden is een andere attractie die bezoekers trekt elk jaar. Vooral de romantische vissersdorp Skärså, populair.

Söderhamns Airport is een regionale luchthaven op 4 km van het centrum van Söderhamn. De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Sundsvall Sundsvall luchthaven, 156 km buiten Söderhamn.