Autoverhuur Jönköping Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Jönköping Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Jönköping Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Jönköping Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Jönköping Luchthaven

Autohuur Jönköping Luchthaven
Auto huren Jönköping Luchthaven

Jönköping Airport (JKG), genaamd Axamo, is een luchthaven gelegen op 8 km ten zuidwesten van Jönköping via de snelweg 40 Er is een regelmatige busverbinding (Route 18) tussen Jönköping centrum en de luchthaven duurt ongeveer 20 minuten.Avis, Sixt, Europcar en Hertz, zijn de autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven.

In 2011 82.852 passagiers via de luchthaven.De luchthaven werd geopend in 1961 en is momenteel in handen van Jönköping gemeente. Er zijn verschillende afvaarten per dag naar Stockholm, zowel Arlanda en luchthaven Bromma.De verbinding van Kopenhagen is gesloten en heropend een paar keer, en vanaf januari is het weer vluchten naar Kopenhagen.Het zal een route ook openen met Ryanair naar Barcelona ( Girona ).Er zijn verschillende chartervluchten van de luchthaven, met inbegrip van Madeira, Rhodos en Turkije.

De luchthaven heeft een restaurant, een duty free shop en biedt gratis draadloos internet. Andere voorzieningen zijn conferentieruimtes met maximaal 60 personen en de mogelijkheid om te dienen. De luchthaven kan ook gebruikt worden voor andere evenementen, zoals bruiloften.