Autoverhuur Turkije

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Turkije

Vind goedkope autoverhuur in Turkije door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Turkije. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Turkije

Autohuur Turkije
Auto huren Turkije

Republiek Turkije heeft 77,8 miljoen inwoners (2010), beide gevestigd in Zuid-Europa en Zuidwest-Azië.

Turkije grenst aan acht landen doorgekookt is; Bulgarije en Griekenland (in Europa) en Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Iran, Irak en Syrië (In Azië).Turkije heeft ook een kustlijn aan de Middellandse Zee in het zuiden, de Egeïsche Zee in het westen en de Zwarte Zee in het noorden.

Het land heeft een groot deel continentaal klimaat – met mildere mediterrane klimaat in het zuiden.

Turkije is een complex land met zowel nieuwe en oude architectuur, maar ook christelijke kerken naast islamitische moskeeën. Turkije is toegenomen toerisme in de afgelopen jaren, vooral charter toerisme. Turkije zuid-en westkust zijn prachtige stranden en toeristische attracties van de zon-en strandvakantie. Anders Turkije kunnen bieden exotische cultuur, historische bezienswaardigheden, prachtige moskeeën en de bruisende drukte van de grote steden.

Bosporus en de Zee van Marmara, het aansluiten van de Zwarte Zee en de Egeïsche Zee, en scheidt het Aziatische deel van Turkije van de Europese. De stad Istanbul is gelegen aan beide zijden van de Bosporus, en is daarmee de enige metropool in de wereld die is gelegen op twee continenten. Istanbul heeft 11 miljoen inwoners en is de culturele, commerciële en financiële centrum van Turkije.De stad heeft een aantal toeristische attracties – waaronder paleizen, forten en gebouwen uit de tijd van de sultan.

De hoofdstad van Turkije is Ankara, en met zijn 4 miljoen inwoners de op een na grootste stad.Andere grote steden in Turkije Izmir, Bursa, Adana, Gaziantep en Antalya.

De belangrijkste luchthaven van Turkije is de Internationale Istanbul Ataturk Airport, maar ook de luchthaven van Antalya en Ankara Esenboga Airport zijn enkele van de drukste van het land.