Autoverhuur Antalya Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Antalya Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Antalya Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Antalya Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Antalya Luchthaven

Autohuur Antalya Luchthaven
Auto huren Antalya Luchthaven

Antalya Airport (AYT) ligt op 13 km ten noordoosten van Antalya. Er zijn pendelbussen tussen de luchthaven en Antalya en het is een regelmatige busverbinding om het half uur.Er rijden ook bussen naar andere plaatsen in het land van de luchthaven. Op de luchthaven zijn er uitstekende mogelijkheden om een ​​auto te huren van autoverhuurbedrijven Budget, National, Alamo, Flo, Hertz, Budget, Filo, Ay Tu Travelium hier vertegenwoordigd.

Antalya is in de eerste plaats een belangrijke charter bestemming voor Europa, en het wordt geserveerd door een groot aantal charter en low cost maatschappijen zoals Thomas Cook en Air Berlijn. Het bedrijf bedient een groot aantal bestemmingen zijn Sky Airlines gevestigd in Antalya. In 2012 bezochten 24 993.667 passagiers, de luchthaven, is er sprake van een grote toename van het aantal passagiers in de afgelopen jaren.In 2010 opende een nieuwe terminal voor binnenlandse vluchten.

Er zijn verschillende bars, cafes en restaurants op de luchthaven. Het bereik van winkels, waaronder belastingvrije vrij is goed, en de luchthaven van Antalya heeft ook babykamers, speeltuin, VIP-lounge, een medisch centrum, geldautomaten en een postkantoor. IC Hotel Airport ligt op 800 afstand van de terminal en conferentiefaciliteiten.