Autoverhuur Istanbul

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Istanbul

Vind goedkope autoverhuur in Istanbul door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Istanbul. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Istanbul

Autohuur Istanbul
Auto huren Istanbul

Istanbul is de grootste stad van Turkije – met 13,5 miljoen inwoners (2011). De stad is gelegen aan de Bosporus – die Azië en Europa van elkaar scheidt. Don hangbruggen over de Bosporus verbindt de stadsdelen.

Istanbul is een zeer oude stad – die werd opgericht ca. 660 f kr. Istanbul is vandaag de dag de belangrijkste haven van Turkije en de grootste industriële centrum. De stad is ook het land van de belangrijkste financiële, commerciële en culturele centrum.

De historische en architectonisch belang trekt veel toeristen – en er zijn de prachtige paleizen, monumenten en moskeeën – in aanvulling op de exotische cultuur en kleurrijke bazaars.

Istanbul heeft ook een aantal kunstgaleries, musea, theaters en opera – en het historische deel vermeld als een UNESCO World Heritage Site.

Hagia Sofia is de grootste en meest indrukwekkende Byzantijnse monument in Istanbul. Deze werd gebouwd in de 500’s, en omgezet in een moskee in 1453.

Een andere belangrijke attractie in het Topkapi Paleis van 1462, gelegen in een groot park. Eerder verbleven in de sultan met zijn harem, maar vandaag wordt het paleis omgebouwd tot een museum.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn Irene Kerk uit 300-eeuwse moskee “Little Hagia Sophia” van 536, de “Blauwe Moskee” (Sultan Ahmed Moskee) uit 1616, Süleymaniye Moskee uit de jaren 1500 en Dolmabahçe-paleis uit 1853.

“Grand Bazaar” ook aanbevolen een bezoek aan Istanbul. Dit is een doolhof-achtige wijk met talloze boetieks en outlets. Daarnaast moet je een bezoek brengen aan het archeologisch museum – een museum van Turkse en Islamitische Kunst van 600 tot 1900.

Istanbul is anders een dierentuin, een aquarium en een botanische tuin.

De stad van de belangrijkste luchthaven – Atatürk International Airport – ligt 25 mijl ten zuidwesten van het centrum.