Autoverhuur Syria

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Syria

Vind goedkope autoverhuur in Syria door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Syria. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Syria

Autohuur Syria
Auto huren Syria

Syrië is een Arabische staat in het Midden-Oosten. In het noorden grenst het Turkije, in het oosten aan Irak in het zuiden tot Jordanië en naar het westen van Libanon, Israël en de Middellandse Zee.De Syrische Golanhoogte bezet zijn door Israël sinds de Zesdaagse Oorlog in 1967.Damascus is de hoofdstad. Arabisch is de officiële taal, en ongeveer 85 procent van de bevolking is moslim. Het land heeft 22 530 746 (2012) inwoners.

Syrië is een land met vruchtbare vlaktes, bergen en woestijnen, en de thuisbasis van diverse etnische en religieuze groepen, waaronder Koerden, Armeniërs, Assyriërs, christenen en moslims, die de meerderheid van de bevolking. Het land is een van de landen aangeduid als “de bakermat van de wereld.” De kustlijn is weelderig, en delen van West-Syrië is geschikt voor landbouw. In het oosten domineren dorre woestijn.

Damascus is de hoofdstad van het land en een van de oudste bewoonde stad ter wereld. Een van de meest bezochte plaatsen zijn Ummayyad Moskee. Men moet ook kijken op Al-Hamidiyah Bazaar en Tikiyeh moskee uit het midden van 1600. Al Azem Palace is een prachtig paleis dat werd gebouwd in de jaren 1700 en is nu een nationaal museum in Damascus.Mausoleum van Sultan Saladin van 1196 is een andere attractie.

Andere populaire toeristische steden in Syrië zijn Bosra met ruïnes uit zowel de Romeinse, Byzantijnse en Islamitische tijden. Het heeft ook een goed bewaarde Romeinse theater. Palmyra, bekend in de Bijbel als Tadmor, een ruinby uit de oudheid en is een belangrijke archeologische site in Syrië ongeveer 215 km ten noordoosten van de hoofdstad Damascus, een oase in de woestijn. Aleppo is de grootste stad in Syrië, en heeft ook vele belangrijke historische monumenten.

Sinds maart 2011 heeft Syrië geweest burgeroorlog in het land. De aanhoudende Syrische Burgeroorlog werd geïnspireerd door de Arabische lente. Tot 11.000 mensen zijn gedood, voornamelijk demonstranten. Om geweld te ontvluchten dan 355.000 Syrische vluchtelingen vluchtten naar buurlanden. Het wordt afgeraden om te reizen naar Syrië (Jan 2013).

Dem luchthavens zijn Damascus International Airport gelegen 35 km buiten de hoofdstad.Aleppo International Airport ligt op slechts noordoosten van Aleppo in het noorden van het land.