Autoverhuur Israël

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Israël

Vind goedkope autoverhuur in Israël door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Israël. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Israël

Autohuur Israël
Auto huren Israël

Israël, met zijn relatief kleine oppervlakte van ongeveer 20 000 km2, is een land in het Midden-Oosten, met een kustlijn aan de Middellandse Zee.In het noorden, het land tegen Libanon, in het oosten door Syrië en Jordanië – en in het zuidwesten in de richting van Egypte.Ook zijn de Palestijnse gebieden Westelijke Jordaanoever en in de Gazastrook, die gedeeltelijk door Israël bezet in de onmiddellijke omgeving. De bevolking van Israël is ongeveer 7,3 miljoen (2010) – waarvan de meesten Joden.

Jeruzalem (725.000 inwoners) is de formele hoofdstad van Israël, maar de status wordt betwist.In de praktijk is het kustplaatsje Tel Aviv die dient als het administratief centrum.Andere belangrijke steden zijn Haifa en Eilat.

Het landschap in het kleine land is zeer divers met vlaktes langs de kust en de bergen en heuvels landinwaarts. Er zijn ook verschillende meren, waaronder de wereldberoemde Dode Zee – bekend om zijn extreem hoge zoutgehalte.

‘S Lands grootste toeristische attractie is Jeruzalem, een heilige stad voor alle drie wereldreligies: Jodendom, christendom en islam.Hier kunt u een bezoek aan een aantal belangrijke religieuze monumenten – waaronder Westelijke Muur, de Heilige Graf en de Al Aqsa moskee. Anders, Eilat, aan het hoofd van de Rode Zee – een toeristische trekpleister, met zijn vele mooie stranden.

De belangrijkste luchthaven van Israël is Ben Gurion International Airport, die is gelegen buiten Tel Aviv.