Autoverhuur Jerusalem

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Jerusalem

Vind goedkope autoverhuur in Jerusalem door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Jerusalem. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Jerusalem

Autohuur Jerusalem
Auto huren Jerusalem

Jeruzalem is van Israël zelfbenoemde hoofdstad en grootste stad, gelegen op een plateau (803 m) in de buurt van de bergen van Juda – tussen de Middellandse Zee en de Dode Zee. De stad heeft ongeveer 725.000 inwoners (2009), 70% van de bewoners zijn Joden.

Jeruzalem is een van de oudste steden van de wereld, en het is de resten gevonden van nederzettingen uit 4000 voor Christus kr.

De stad heeft vele historische en culturele bezienswaardigheden, en staat bekend als een centrum van godsdiensten jodendom, de islam en het christendom. De stad wordt het 1204 synagogen, 158 kerken en 73 moskeeën. Oude Stad van Jeruzalem is omgeven door een 12 meter hoge muur, en enkele van de meest beroemde bezienswaardigheden zijn de Tempelberg aan de Westelijke Muur, Al-Aqsa moskee van 600’s en de Koepel van ongeveer 700 Beide moskeeën op de Tempelberg, waar wordt aangenomen dat Salomo’s tempel stond. De wijk wordt gekenmerkt door de markt de handel, winkels, hotels en restaurants / cafes. De oude stad is een UNESCO World Heritage Site.

De moderne stad van Jeruzalem (westelijk deel), heeft een meer Europese uitstraling en is joods. Dit is een belangrijke commerciële en administratieve centrum waar dergelijke het Israëlische parlement – de Knesset – zich bevindt.

De stad heeft een aantal interessante musea – waaronder een archeologisch museum waar de beroemde Dode Zee-rollen worden tentoongesteld.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Ben Gurion International Airport, gelegen 57 km ten noordwesten van Jeruzalem.