Autoverhuur Tel Aviv

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tel Aviv

Vind goedkope autoverhuur in Tel Aviv door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tel Aviv. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tel Aviv

Autohuur Tel Aviv
Auto huren Tel Aviv

Tel Aviv is de tweede grootste stad van Israël, gelegen aan de westkust van de Middellandse Zee. De stad heeft ongeveer 390.000 inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied (met inbegrip van naburige Jaffa) heeft een bevolking van 3,2 miljoen (2010).

Tel Aviv is 60 mijl ten noordwesten van Jeruzalem ligt.

De stad wordt vaak beschouwd als de hoofdstad van Israël, en Tel Aviv is het land de belangrijkste commerciële, financiële, – en cultureel centrum. Bovendien, de stad heeft een belangrijke haven, een aantal universiteiten en veel buitenlandse ambassades zijn hier gevestigd. De meeste politieke partijen hoofdkantoor bevindt zich ook in Tel Aviv.

De stad heeft een aantal toeristische attracties – waaronder opera’s, theaters, musea en galeries. De grote kunstgalerij “Tel Aviv Museum of Art”, een bezoek en het Historisch Museum met zijn archeologische collectie – “Museum Eretz Israël.” Andere belangrijke musea zijn onder andere Ben Gurion Museum, Batey Haosef Musem (Militaire Geschiedenis) en een joods museum. Daarnaast zijn er diverse kleinere musea met tentoonstellingen van glas, diamanten, munten en aardewerk.

De moderne Tel Aviv heeft een aantal winkelcentra met elegante boetieks. De stad is ook bekend om zijn uitnodigende strand met grote boulevard.

Vanaf de top van “Shalom Tower” of “Azrieli Tower” (hoogste gebouw in Israël datum. Momenteel), krijgen bezoekers een spectaculair uitzicht op Tel Aviv.

De grootste luchthaven in IsraëlBen Gurion International Airport – ligt 15 km ten zuidoosten van Tel Aviv.