Autoverhuur Jordanië

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Jordanië

Vind goedkope autoverhuur in Jordanië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Jordanië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Jordanië

Autohuur Jordanië
Auto huren Jordanië

Jordanië is een Arabisch koninkrijk in het Midden-Oosten / West-Azië. Het grenst Syrië in het noorden, Irak in het noordoosten, Israël en de Westelijke Jordaanoever in het westen en Saudi-Arabië in het zuidoosten.De hoofdstad is Amman en Jordanië heeft een bevolking is 6508271 (2011) inwoners.

Enige haven van Jordanië is gelegen aan de zuid-westelijke puntje, aan de Golf van Aqaba, dat wordt gedeeld met Israël, Egypte en Saoedi-Arabië. Meer dan de helft van Jordanië wordt gedekt door de Arabische woestijn .. In tegenstelling tot de Arabische staten in het zuiden en oosten, Jordanië heeft geen olievoorraden. De economie is grotendeels afhankelijk van diensten, toerisme en ontwikkeling, waar Verenigde Staten is de belangrijkste leverancier.Jordanië is een belangrijke bondgenoot van de VS, en met Egypte is het enige Arabische land dat in vrede met Israël.De religie is de islam en over. 92% van de bevolking is moslim, maar Jordanië wordt beschouwd als een van de meest geseculariseerde westerse en Arabische landen.

De belangrijkste bezienswaardigheid is de rotsstad Petra die bloeide van ongeveer 400 voor ChristusKr. tot ongeveer het jaar 300 na ChristusKr, en op de lijst van ’s werelds zeven nieuwe wonderen. In de stad van Jerash, een bezoek oldtidsbygningene uit de Grieks-Romeinse stad Jerash. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in religie is Mt. Nebo Baptist Site, en het mozaïek stad Madaba, interessante bestemmingen. Natuur-gebaseerde ervaringen benut vooral door woestijn en de bergen wandelen, vooral in Wadi Rum. Een bruisende nachtleven met nachtclubs, disco’s en bars in Amman, Irbid en Aqaba ligt ver ten noorden van de Golf van Aqaba. Het jaarlijkse Distant Heat festival geldt als een van ’s werelds top 10 raves.

Jordanië is geclassificeerd als een land met “medium menselijke ontwikkeling” van de 2011 Human Development Report.

In 1999 King Hussein stierf die het land regeerde 46 jaar. Zijn zoon, Abdullah II heeft een enorme taak van het behoud van de stabiliteit. Een nationale agenda die op lange termijn politieke, economische en sociale veranderingen betreft zijn nog niet goedgekeurd.

Queen Alia International Airport is de grootste luchthaven van Jordanië gelegen in Zizya gebied, 32 km ten zuiden van Amman.

Bestemmingen