Autoverhuur Amman

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Amman

Vind goedkope autoverhuur in Amman door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Amman. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Amman

Autohuur Amman
Auto huren Amman

Amman, die ongeveer heeft. 2 miljoen inwoners (2010), is de hoofdstad van Jordanië.In de grootstedelijke regio van Amman is de thuisbasis van bijna 2 miljoen, waarvan iets meer dan 1/3 van de bevolking van het land vertegenwoordigt. Amman ligt 40 km ten oosten van de Jordaan, in een zeer heuvelachtig terrein (ca. 1000 m). Als enige stad van Jordanië met een moderne infrastructuur, het land de belangrijkste toegangspoort Amman – evenals de politieke, economische en culturele centrum.

Haar geschiedenis gaat terug tot 3000. f Kr., En vlakbij het centrum hebben een aantal bevindingen uit het stenen tijdperk.

Amman heeft een aantal oldtidsminnesmerker te pronken. Het belangrijkste is dat het Romeinse amfitheater met plaats voor 6.000 mensen. Dit is de afgelopen jaren grondig gerestaureerd. Buiten dat, een bezoek aan het archeologisch museum aanbevelen, waar er een aantal items uit Ammans oude geschiedenis.

Ook Citadel Hill is een populaire toeristische bestemming. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over de stad en de regio.

Een van de meest unieke attracties in Amman is de bruisende markt in het King Hussein Mosque, waar u kunt kopen verbazingwekkende dingen. De moskee is ook een punt van aandacht.

Er zijn ook trendy winkelstraten van de stad, die is gericht op mode en design. Het is relatief duur, maar nog steeds een deel goedkoper dan in Europa. Als men geluk heeft, kan men dus te maken wat koopjes.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Queen Alia International Airport, dat ligt op ca.. 40 km ten zuiden van Amman.