Autoverhuur Egypte

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Egypte

Vind goedkope autoverhuur in Egypte door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Egypte. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Egypte

Autohuur Egypte
Auto huren Egypte

Egypte bevindt zich in de noordwestelijke hoek van Noord-Afrika – en met een klein deel in Azië (Sinaï-schiereiland). De bevolking is van meer dan 83 miljoen (2010) en het land met op een na meest bevolkte van Afrika. Egypte landoppervlak beslaat ongeveer 1 miljoen km2, en het land heeft een grens gemeen met Libië, Soedan, Israël en in de Gazastrook.Hoofdstad Cairo met zijn 16 miljoen inwoners van de grootste stad Egypte en Afrika.Andere belangrijke steden van Egypte Alexandrië, Sharm el Sheikh, Luxor, Suez en Port Said.

Een groot deel van Egypte is een woestijn landschap, terwijl er tiert welig langs de langste rivier ter wereld is – de Nijl – die stroomt door het land, en die heeft de uitlaat in de Middellandse Zee.

Egypte is rijk aan culturele schatten. Enkele van de oudste bevinden zich hier. Meest bekend zijn de piramides van Gizeh – waar dergelijke Bezoek de beroemde Sfinx en de Grote Piramide van Cheops. Ook de oude tempels in Luxor worden vermeld.

Avonturen van een andere soort kan worden verkregen door een bezoek aan de populaire badplaats Sharm el-Sheikh, die ligt tussen de Golf van Aqaba en Suez Bay. Er is ook een paradijs voor sportduikers op zoek naar grote koralen en mysterieuze scheepswrakken.

Vanwege de “Arabische revolutie” in 2011 moet volgen de bijgewerkte veiligheidsbeoordelingen van Buitenlandse Zaken.

De belangrijkste luchthaven van Egypte is Cairo International Airport, die is een paar mil buiten de hoofdstad.Het is ook drukke luchthavens in Alexandrië en in Sharm el-Sheikh.