Autoverhuur Sharm El Sheikh Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sharm El Sheikh Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Sharm El Sheikh Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sharm El Sheikh Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sharm El Sheikh Luchthaven

Autohuur Sharm El Sheikh Luchthaven
Auto huren Sharm El Sheikh Luchthaven

Sharm el-Sheikh International Airport (SSH) is een moderne luchthaven, gelegen op 18 km ten noordoosten van Sharm el-Sheik centrum. De luchthaven onderhouden 7,5 miljoen passagiers in 2010, waardoor het de op een na drukste in Egypte (voor Cairo Airport).

Sharm el-Sheikh Airport heeft regelmatige lijnvluchten naar rond de 35 internationale bestemmingen is – de meeste in Europa. De luchthaven werd geopend in 1968 en heeft momenteel drie terminals. Beschikbare voorzieningen op de klemmen zijn Geldautomaten, cafes, restaurants, een wisselkantoor, een kiosk, een juwelier en een souvenirwinkel.

Vanaf het vliegveld naar het centrum van de stad zijn er verschillende vervoersmogelijkheden. Men kan de taxi – of zo u wilt, toeristische taxi. Dit laatste is comfortabeler maar ook duurder. Een daarvan is echter gegarandeerd Engels sprekende chauffeur. Een andere mogelijkheid is transport minibussen die in route.

Als u een auto wilt huren, zijn er veel mogelijkheden op het vliegveld, omdat een aantal van de grote internationale verhuurbedrijven hebben kantoren hier te huren (Avis, Hertz, Europcar, Sixt en anderen).