Autoverhuur Sharm El Sheikh

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sharm El Sheikh

Vind goedkope autoverhuur in Sharm El Sheikh door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sharm El Sheikh. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sharm El Sheikh

Autohuur Sharm El Sheikh
Auto huren Sharm El Sheikh

De Egyptische stad Sharm el-Sheik is gelegen op de zuidelijke punt van het Sinaï-schiereiland – aan de monding van de Golf van Aqaba – en heeft ca.. 35 000 inwoners 2011 De stad heeft een glad, warm klimaat, en is daarmee een populaire hele jaar door bestemming.

Sharm el-Sheik was eigenlijk een klein, onbeduidend vissersdorp, maar tijdens de laatste decennia, is gebouwd sterk te zijn een van Egypte’s meest moderne en populaire toeristische plekken.De luxe hotels zijn nu opgesteld langs de kust van de Rode Zee. Veel van de hotels zijn gelegen in Naama Bay, een paar mijl ten oosten van het centrum.Integendeel, het is wat je zou verwachten in een islamitisch land, is er een bruisend nachtleven in Sharm el-Sheikh, met tal van clubs en restaurants, evenals verschillende casino’s. De stad staat in veel opzichten als een moderne, westerse geïnspireerd toeristische “getto.”

Sharm el-Sheikh is een paradijs voor duikers uit de hele wereld, vooral als gevolg van de grote, prachtige koraalriffen voor de kust. Omdat er verschillende plaatsen zijn vrij steile en ruwe op het strand gebieden rond de stad, is gebouwd uit grote gebieden met aantrekkelijke zwembaden, kunstmatige watervallen, glijbanen, jacuzzi’s, enz.

Op het zuidelijke puntje van het schiereiland, vinden we het nationaal park Ras Mohammed (Mohammed’s hoofd), waar ook een groot waterpark, geserveerd in het bijzonder voor kinderen.

Sharm el-Sheikh International Airport is 18 mijl ten noordoosten van het centrum gelegen.