Autoverhuur Kairo

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Egypte
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Kairo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kairo

Vind goedkope autoverhuur in Kairo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kairo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kairo

Autohuur Kairo
Auto huren Kairo

Cairo is de hoofdstad van Egypte, en met zijn bijna 8 miljoen inwoners (2010) de grootste stad van Afrika.Het nemen van de voorsteden, de bevolking stijgt tot ongeveer 16 miljoen euro. Caïro is ’s werelds langste rivier, de Nijl en Egypte (en de Arabische wereld) nam belangrijke culturele en politieke centrum. De stad werd gesticht door de commandant in het veld Gohar in 969

De toeristische sector is groot en belangrijk in Caïro, maar vanwege de “Arabische revolutie” plaats in 2011, de veiligheidssituatie is onder voortdurende toetsing.

Het grootste deel van het centrum van Caïro ligt aan de oostoever van de Nijl, terwijl veel van de voorsteden zijn verspreid over de Westelijke Jordaanoever. Het oudste deel van de stad bestaat uit smalle, kronkelende straatjes. Hier vindt u een groot aantal van de mooiste gebouwen van de stad, met inbegrip van honderden moskee – de oudste van de periode ca. 640 – 1000 ADkr. Ook de grote citadel, die werd in 1179 begonnen door de beroemde Saladin, is hier gevestigd. Vermeld moet de mooie Muhammad Ali moskee ook uit 1857.

Ten oosten van de oude stad is de belangrijkste toeristische attractie van Caïro – “Die tote Stadt” – waar we onder andere De oude kaliefen graven, worden terwijl in de nieuwe wijk Heliopolis bewaarde ruïnes uit de oudheid.

“Oud Caïro” (Misr al-Qadimah), ten zuiden van de hoofdstad ligt, is ook een bezoek waard. Hier zijn de omgeving de belangrijkste bezienswaardigheden christenen – met inbegrip van Het Koptisch Museum en twee Koptische kerken in 500.

Cairo International Airport – Almaza ligt 25 km ten noordoosten van het centrum.