Autoverhuur Kairo Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kairo Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Kairo Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kairo Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kairo Luchthaven

Autohuur Kairo Luchthaven
Auto huren Kairo Luchthaven

Cairo International Airport (CAI) is gelegen in Heliopolis – ongeveer 25 mijl ten noordoosten van het centrum van Caïro.Het is de tweede drukste luchthaven op het Afrikaanse continent. In 2010, het onderhouden 16,1 miljoen passagiers. Er zijn directe vluchten van hier naar veel steden in vele delen van de wereld. Naast het bedienen van de luchthaven veel charter verkeer.

Om van de luchthaven naar het centrum van Caïro, kan men gebruik maken van de pendel, bus of taxi. Merk echter op dat het kan verstandig zijn om de prijs af te spreken met de taxichauffeur op voorhand. Het is ook mogelijk om het gewone bus. Dit zou de goedkoopste optie, maar de bussen zijn vaak overvol.

Verschillende bekende internationale autoverhuurbedrijven hebben hun huur kantoren op de luchthaven (Avis, Sixt, Hertz, Europcar en Budget), maar als je ervoor kiest om een ​​auto te huren, is het belangrijk om voor het verkeer voor te bereiden op en rond Caïro lijkt misschien nogal chaotisch – en congestie is een groot probleem.

Voorzieningen bij Cairo Airport zijn onder andere toegang tot internet, banken, een wisselkantoor, bureau, restaurants / cafes, belastingvrije winkels en een medisch centrum.

De dichtstbijzijnde accommodatie is het Hotel Novotel Cairo Airport, gelegen op 1 km van de luchthaven. Er is een gratis shuttle-bus van de terminal naar het hotel.