Autoverhuur Haifa

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Haifa

Vind goedkope autoverhuur in Haifa door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Haifa. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Haifa

Autohuur Haifa
Auto huren Haifa

Haifa is een van de belangrijkste zeehavens van Israël, en ligt in het noorden van het land aan de Middellandse Zee. De stad heeft ongeveer 270.000 inwoners (2010), terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van bijna 1 miljoen.

Haifa is de bevolking vertegenwoordiger van de vijf godsdiensten – joden, moslims, christenen, Druzen en Baha’i. Er is nog steeds een wijdverbreid tolerantie tussen de verschillende religieuze gemeenschappen hier.

Haifa is de regio culturele, commerciële en industriële centrum, en heeft ook twee universiteiten, grote parken, musea, winkelcentra, stranden en een gevarieerd nachtleven.

De stad is gelegen aan de zuidkant van Haifabukten – aan de voet van de berg Karmel (dat is 546 meter hoog). De berg heeft een weelderige vegetatie, en is uitgeroepen tot een Nationaal Park. Op de berg Karmel is ook Báb geheim – dat is een UNESCO World Heritage Site. Er is ook de Frans-katholiek klooster “Stella Maris” uit de jaren na 1200.

Haifa heeft ook vele belangrijke musea – waaronder een immigratie-en maritiem museum, een wetenschapsmuseum, een museum en “Tikotin Museum of Japanese Art” – dat is een groot museum met exposities van de Japanse kunst.

De stad heeft ook een zoölogische en botanische tuinen en prachtige mijl van zandstranden iets ten zuidwesten van het centrum.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Ben Gurion International Airport, die is gelegen 110 km ten zuiden van Haifa (per stad Tel Aviv ).