Autoverhuur Eliat

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Eliat

Vind goedkope autoverhuur in Eliat door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Eliat. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Eliat

Autohuur Eliat
Auto huren Eliat

Eilat is een resort en toeristische stad ver ten zuiden van gelegen Israël Golf van Aqaba, en heeft ongeveer 50.000 inwoners (2009).De stad ligt aan de Negev woestijn regio, en is de enige Israëlische haven aan de Rode Zee (dat deel uitmaakt van de Indische Oceaan).

Eilat heeft een steppe klimaat met warme, droge weer het hele jaar. De stad is het ervaren van 359 dagen zon per jaar, en in de zomer kan de temperatuur tot + 40 graden C. stijging van de temperaturen in de winter zijn over het algemeen rond de 22 graden C.

De stad is een populaire toeristische bestemming en ontvangt ongeveer 1 miljoen bezoekers per jaar. In Eilat vindt u zandstranden, grote winkels in winkels en winkelcentra en een drukke nachtleven.

Sommige toeristische attracties zijn erg populair in Eilat – met inbegrip van Aquarium “Underwater Observatory Marine Park” themapark “Kings City” (binnen), de kunstmatige zandstrand “Dolphin Reef” – waar bezoekers kunnen zwemmen met dolfijnen en de botanische tuin van de Negev.

Er is een kleinere luchthaven in Eilat, die alleen binnenlandse vluchten heeft. Anders, de dichtstbijzijnde grote luchthaven Ovda International Airport, 40 mijl ten noordwesten van Eilat bevindt. Er zijn veel chartervluchten uit Europa die hier landen.