Autoverhuur Damaskus

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Damaskus

Vind goedkope autoverhuur in Damaskus door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Damaskus. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Damaskus

Autohuur Damaskus
Auto huren Damaskus

Damascus is gelegen in het zuidwesten van Syrië, en is het land de hoofdstad.De stad heeft 1,3 miljoen inwoners (2010), en is een van de oudste steden ter wereld.

Damascus is het culturele en religieuze centrum. Het kapitaal is verdeeld in de oude stad, de nieuwere wijken en voorsteden Midan, Sarouja en Imara. In de wijk Al-Merjeh gelegen zijn moderne wolkenkrabbers, en hier is het economische en administratieve centrum.

Oude Stad van Damascus is een belangrijke toeristische attractie, die in zijn geheel is een UNESCO World Heritage Site. Het historische centrum is omgeven door een stadsmuur en binnen de muren, historische gebouwen en talrijke kerken, mausoleums en moskeeën. Er zijn ook smalle, kronkelende straatjes, levendige markten en “bijbelse rechts straat” – waar een aantal bijbelse gebeurtenissen plaatsvonden.

Een belangrijke mijlpaal in de oude stad is de Omayyad moskee van jaar 705 Dit is een van de belangrijkste religieuze gebouwen.

Andere populaire attracties in Damascus zijn middeleeuws fort “Citadel van Damascus” van de jaren 1200, het Nationaal Museum – met archeologische en historische artefacten (inclusief een kopie van de Koran uit de jaren 1200), het Legermuseum en het Museum van de Syrische kunst en volkstradities.

De hoofdstad bediend door Damascus International Airport, ligt op 2 mijl ten oosten van het centrum.