Autoverhuur Örebro

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Örebro

Vind goedkope autoverhuur in Örebro door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Örebro. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Örebro

Autohuur Örebro
Auto huren Örebro

Orebro City ligt in het centrum van Zweden in Örebro County. De stad heeft 98.237 inwoners (2005). Örebro is een belangrijk handelscentrum en een spoorwegknooppunt. De grootste en meest bekende toeristische attractie in de stad is het kasteel Örebro van 1570’s. Het kasteel ligt op een eiland in de rivier Svartån die stroomt door de stad en uitmondt in de Hemfjärden in Hjälmaren. Het kasteel is open voor het publiek en biedt tentoonstellingen, display en conferentie operaties, en cafe, restaurant en reisbureau.Een andere historische mijlpaal is de St. Nicolay kerk uit de jaren na 1200. De kerk is in de gotische stijl. De nieuwe watertoren spons is een andere populaire toeristische attractie. U kunt tot 50 meter in de lucht en krijg een fantastisch uitzicht over de stad. Daarnaast is de ervaring midden Aquanova de watertoren en een cafe.

Er zijn goede zwemmen voorwaarden in Örebro. U kunt een bezoek verschillende zwemmen gebieden van de stranden in de omgeving of op zoek gaan naar Gustavsvik avontuur – waar er zwembaden en glijbanen in een jungle-achtige omgeving. De plaats heeft ook een groot aquarium.