Autoverhuur Skövde

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Skövde

Vind goedkope autoverhuur in Skövde door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Skövde. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Skövde

Autohuur Skövde
Auto huren Skövde

Skövde is een stad en zetel van Skövde gemeente in Västra Götaland County in Zuid-Zweden. Skövde is ongeveer 150 km ten noordoosten van gelegen Göteborg, tussen Zweden de twee grootste meren Vänern en Vättern, en heeft een bevolking van 34.466 inwoners (2010).

Skövde geschiedenis gaat terug tot de Middeleeuwen, maar omdat de hele stad in brand gestoken in 1759, met uitzondering van een groep huizen genaamd hele cultuur park reserve, is er weinig dat overblijft. Helens boerderij gelegen in het centrum wordt beschermd en omgebouwd tot een museum. Andere belangrijke locaties zijn Hertig Johan plein waar Helena’s Basilica.

De stad heeft goede mogelijkheden om te winkelen, en het grootste winkelcentrum is Koophandel met 40 winkels en restaurants ligt op Hertig Johan pleinen.

Volvo is een van de grootste werkgevers en kent een lange traditie in Skövde. Het resort staat bekend om het maken van de meeste industriële dieselmotoren in de wereld. En Volvo enthousiastelingen kunnen hebben het grote genoegen van een bezoek Volvo in Skövde Industrial, alsmede de mening van Volvo ontwikkeling en de geschiedenis toont ook de industrialisatie Zweden van de jaren 1850 tot heden.

Skövde Airport ligt op ongeveer 10 mijl van Skövde, maar op dit moment is er geen andere vliegtuig hit. De dichtstbijzijnde is Jönköping Airport ligt ongeveer 90 km naar het zuiden.