Autoverhuur Nyköping

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Nyköping

Vind goedkope autoverhuur in Nyköping door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nyköping. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nyköping

Autohuur Nyköping
Auto huren Nyköping

Nyköping is gelegen in het zuidoosten van Zweden – Waar de rivier Nyköpingsån uitmondt in de Oostzee.De stad is gelegen in Södermanland County, 60 km ten noordoosten van Norrköping en 90 km ten zuidwesten van Stockholm.

Nyköping heeft ongeveer 30.000 inwoners (2011), en is een industrie-en havenstad. Daarnaast Nyköping een belangrijk commercieel centrum.

Een deel van de historische gebouwen van de stad zijn Alla Helgonet kerk uit de jaren 1200, de St. Nicolai kerk uit de jaren 1200, het stadhuis uit 1723, Länsresidenset van 1810, evenals het stadhuis uit 1969.

Nyköpinghus (Nyköping Kasteel) is een beroemde bezienswaardigheid van de stad. Dit was oorspronkelijk een middeleeuwse burcht, maar is nu voor een deel in puin. Kung Toren van de jaren 1200 in Nyköpinghus echter goed bewaard gebleven en open voor het publiek. Het houdt het museum tot vandaag.

De stad heeft verder een aantal kunstgalerijen – waaronder ‘Gallery Fish House “. Ook “klachten model theater museum”, een bezoek waard. Hier ziet u exposities van een marionet collectie – in de eerste plaats Harald klachten collectie.

Nyköping heeft vele mooie stranden, een beetje buiten de stad, en de stad waterpark “Hjortensbergsbadet” – met glijbanen.

Een geweldige attractie voor het hele gezin neemt een dag om Kolmårdens Djurpark, dat is 46 mijl ten zuidwesten van Norrköping.Waarom niet proberen zie de dolfijnenshow, panda, lemuren en apen. De dierentuin biedt bezoekers kameelrijden, en als je wilt een beetje actie te ervaren – kan rijden de achtbaan aanbevolen.

De internationale luchthaven Stockholm Skavsta Airport ligt 8 km ten noordwesten van Nyköping.