Autoverhuur Borlänge

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Borlänge

Vind goedkope autoverhuur in Borlänge door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Borlänge. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Borlänge

Autohuur Borlänge
Auto huren Borlänge

Borlänge is een stad in het centrum van Zweden, gelegen aan Dalälven in Dalarna.De stad heeft ongeveer 42.000 inwoners (2011), en is een belangrijk commercieel centrum voor de regio. Borlänge is ook een administratief centrum en een belangrijke industriële stad met staal en papier productie.

Borlänge is opgericht in 1891 en werd een stad in 1944.

De stad staat bekend om zijn jaarlijkse muziekfestival “Peace & Love” gehouden tijdens de zomer. Het Festival is een van Zweden’s grootste, met meer dan 50.000 bezoekers (2011), en vele beroemde internationale artiesten hebben concerten hier.

Borlänge is ook bekend om haar prachtige landschap, en in de winter is ski-/alpin-senteret “Romme Alpin” een populaire attractie.

Andere bezienswaardigheden in Borlänge is Ornässtugan – blokhutten van de jaren 1500, Stora Tuna Kyrka uit 1496, Amsberg kapel uit de jaren 1600, Ekopark – ecologische park met planten en bomen uit de regio, Geologisch Museum – met veel mineralen verzamelen en Jussi Björlingmuseum – gewijd aan de beroemde Zweedse zangeres Jussi Björling, die net buiten de stad geboren in 1911.

Daarnaast Borlänge waterpark “Aqua Nova” – met een golfslagbad en glijbanen, alsmede toekomstige museum met interactieve tentoonstellingen voor het hele gezin. Er is ook een planetarium.

Het is goed winkelen in Borlange centrum, iets uit het winkelcentrum centrum “Kupolen” met meer dan 80 winkels en eetgelegenheden.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Borlänge Airport, 10 mijl ten zuiden van het centrum gelegen. Vanaf hier zijn er directe routes naar dergelijke Oslo, Stockholm, Göteborg en Malmö.