Autoverhuur Jonköping

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Jonköping

Vind goedkope autoverhuur in Jonköping door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Jonköping. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Jonköping

Autohuur Jonköping
Auto huren Jonköping

Jönköping ligt in het zuidoosten van Zweden, en is het administratieve centrum van Jönköping County.De stad ligt ten noorden van de Småland platteland gelegen – in een natuurgebied – aan de zuidkant van het meer Vättern.

Jönköping heeft 89.400 inwoners (2011). De stad is een belangrijk spoorwegknooppunt voor high-speed trein – loopt de route GöteborgStockholm.

Op het meer Vättern is een idyllisch strand dat zeer populair is in de zomer, en het is ook aantrekkelijk voor toeristen een rondleiding door het meer te nemen met de boot M / S Nya Skärgårdens.

Sommige populaire attracties zijn onder andere Jönköping Stadspark met openluchtmuseum, Sofia kerk uit 1888 – met zijn 72 meter hoge toren, Match Museum – gevestigd in een gebouw waar de productie van lucifers begon in de jaren 1840 en eindigde in de jaren 1970, het stadhuis uit 1699, alsmede Radio en Technisch Museum – grote collectie radio’s uit verschillende tijdperken.

De stad is verder een concertzaal, een vogel museum, een apotheek museum en een County Museum – indien deze kan zien kunsttentoonstellingen. Het werkt ook door John Bauer (1882 – 1918).

Passagiers die reizen naar Jönköping met kinderen, adviseren wij een bezoek aan de populaire science center “Science Center” – die spannende, interactieve opstellingen.Ook het waterpark “Rosenlundsbadet” – met zowel golfslagbad en glijbanen – is een grote attractie voor het hele gezin.

Jönköping is verder een aantal parken en recreatiegebieden – met inbegrip van Rosenlund “Rosaria” – en dat is een van de mooiste roos van Zweden tuinen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Jönköping Airport, gelegen op 8 km ten zuidwesten van de stad.