Autoverhuur Piteå

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Piteå

Vind goedkope autoverhuur in Piteå door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Piteå. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Piteå

Autohuur Piteå
Auto huren Piteå

Piteå is een Zweedse stad en gemeente in het noordoosten van Norrbotten Zweden Gelegen op Pite älvs stopcontact in de Botnische Golf.Home naar 22.913 inwoners (2010) in het dorp, dat is het administratieve centrum van Piteå Gemeente

Door de ligging aan de Golf van Bothnia is de stad een populaire badplaats in de zomer, goed voor de helft van de Nordbottens toerisme. Piteå Havsbad is een recreatiegebied gelegen 10 km naar het zuiden en is vooral bekend om zijn 5 km lange strand. Er is ook een waterpark, een grote camping en activiteitencentrum.

Wanneer het gaat om culinaire belangstelling Piteå is beroemd om zijn pitepalt, een gerecht bestaande uit aardappel bal met varkensgehakt. Piteå heeft een rijk cultureel leven, en staat bekend om het festival Piteå danser en en lachen, PDOL, dat zowel nationale als internationale artiesten laatste week van juli trekt elk jaar.

In 1911 opende de spoorlijn Älvsbyn-Piteå spoorweg en het was om leiden tot meer immigratie. Ook in de afgelopen jaren, de migratie naar het dorp en de gemeente. Piteå heeft van oudsher een sterke bosbouwsector, en de haven is ook van belang. De gemeente is een belangrijk centrum voor onderzoek en productie van hernieuwbare energie bronnen.

Het centrum structuur stamt uit de late 1600’s, en is geconcentreerd rond het Stadhuisplein. Het oudste gebouw is de kerk van 1686. In de hoofdstraat zijn er twee grote winkelcentra.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven buiten Pitea Luleå Airport bevindt zich 56 km naar het noorden.