Autoverhuur Estland

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Estland

Vind goedkope autoverhuur in Estland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Estland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Estland

Autohuur Estland
Auto huren Estland

Estland is een republiek gelegen aan de oostelijke kust van de Baltische Zee in het geografische gebied vaak aangeduid als de Baltische regio. Het land, dat is de grootte van Denemarken, heeft ongeveer 1,3 miljoen inwoners (2010), waarvan ongeveer 400.000 woonachtig bent in de hoofdstad Tallinn.Andere belangrijke steden zijn Tartu, Narva en Pärnu.Van het land officiële taal is het Estisch, die is verwant aan het Fins.

Estland grenst Rusland in het oosten en Letland zuiden.Het landschap is zeer vlak, en het hoogste punt is van meer dan 300 m Verschillende rivieren lopen door het land, waar er ook een aantal grote en kleine meren – en de kust wordt gekenmerkt door talrijke baaien en inhammen.

Toerisme als levensonderhoud heeft ondergaan een snelle ontwikkeling in de afgelopen jaren, vooral vanwege de lage prijsniveau, korte afstanden, goede winkels en een verscheidenheid aan spannende attracties. De goed bewaard gebleven oude stad in Tallinn is een UNESCO World Heritage Site. En in 2008, Kumu Art Museum – die ook is gevestigd in de hoofdstad – Museum van het Jaar in Europa.

De belangrijkste luchthaven van Estland – Lennart Meri Tallinn Airport – ligt een paar kilometer buiten het centrum van Tallinn.