Autoverhuur Narva

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Narva

Vind goedkope autoverhuur in Narva door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Narva. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Narva

Autohuur Narva
Auto huren Narva

Narva is de derde grootste stad van Estland, en ligt ten noordoosten van het land gelegen – op de grens met Rusland, 12 km van het einde van de grensrivier met dezelfde naam als de stad.Aan de Russische kant van de rivier is de stad van Ivangorod. Tot 1918 de Narva en Ivangorod formeel een stad.

Narva heeft ongeveer 65.500 inwoners (2011).

Traditioneel is verschillende types van industriële activiteiten zijn de belangrijkste bron van inkomsten van Narva – in de eerste plaats de productie van energie. In de afgelopen jaren is het toerisme steeds belangrijker geworden.

Narva werd oorspronkelijk gebouwd als een fort door de Denen in 1256 (Hermannsborg). Later werd de stad, waaronder is onder Zweeds, Russisch en Sovjet overheersing. De stad werd bijna volledig verwoest tijdens de 2e De Tweede Wereldoorlog, maar sommige gebouwen werden gespaard – en is vandaag de dag de stad als een harmonieuze mix van oud en nieuw.

Middeleeuwse Hermannsborg bestaat nog steeds, en de belangrijkste historische Narva de aantrekkingskracht. Het herbergt nu een museum. Aan de andere kant van de rivier – de Russische kant – je kunt zien op Hermannsborg over de Ivangorod vesting.

Een andere attractie is Kreenholm Manufaktur – een van de grootste textiel in Europa fabrieken in de jaren 1800. Het resort is een paar mijl verder op de rivier, dicht bij de grootste van de regio toeristische attractie – Narva Waterfall.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Tallinn Airport, gelegen 210 km ten westen van Narva.