Autoverhuur Pärnu

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Pärnu

Vind goedkope autoverhuur in Pärnu door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Pärnu. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Pärnu

Autohuur Pärnu
Auto huren Pärnu

Pärnu, die in het Duits wordt genoemd Pernau, is een van de belangrijkste steden van Estland. Het ligt op ca.. 110 km ten zuiden van het kapitaal Tallinn – de Golf van Riga – en heeft ongeveer 45.000 inwoners (2010).

Door het centrum loopt de Pärnu rivier, die samen met haar strategische ligging aan de kust gemaakt Pärnu een belangrijke havenstad – bekend om zijn kwaliteit, ijsvrije haven.

In de Middeleeuwen Pärnu in verband met Hansa-geassocieerde, en handel is essentieel geweest voor het bedrijf van de stad tot aan de huidige tijd. Vandaag de dag is genoeg Pärnu het best bekend als een populaire zwem-en spa resort. Het wordt vaak genoemd “Estland zomerhoofdstad.”

Onder de bezienswaardigheden vinden we diverse historische en architectonische juweeltjes. Een daarvan is de Rode toren – dat is de resterende overblijfsel van de middeleeuwse vesting Pärnu. Dit was in de jaren 1300 een integraal onderdeel van een verdedigingssysteem met een reeks torens die de stad omgeven.

Een andere populaire attractie is de beroemde modderbaden (die omvat nu ook een wellness-centrum). Het werd gebouwd in 1927 in neoklassieke stijl gevel doet denken aan een Griekse tempel.

Anders belangrijkste festival Pärnu Estland, en de cultuur en het nachtleven is groot en gevarieerd. De prachtige kust – Pärnu Beach Boardwalk – is een populaire ontmoetingsplaats in de zomermaanden. Het uitnodigende zwembad strand is kwaliteit gestempeld met blauwe vlag en wordt beschouwd als een van Estland de beste.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Pärnu Airport, dat is ongeveer. 4 km ten noordwesten van de stad.