Autoverhuur Tallinn

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tallinn

Vind goedkope autoverhuur in Tallinn door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tallinn. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tallinn

Autohuur Tallinn
Auto huren Tallinn

Tallinn is de hoofdstad van de Republiek Estland.Met zijn 392 231 inwoners (2012) is het ook de grootste stad in Estland.Tallinn is gelegen aan de noordelijke kust van het land, in wat genoemd wordt Finlandsgulfen, 80 km ten zuiden van Helsinki. Het is een belangrijke havenstad.

Tallin was onder Zweedse controle na de Lijflandse Oorlog in 1561 totdat ze hun bezittingen in de Baltische verloren van Rusland in 1710 tijdens de Grote Noordse Oorlog.Tallin was de hoofdstad van Estland onafhankelijk werd in 1919. Het was er weer in 1991 na de val van de Sovjet-Unie.

De Tallin is het meest bekend om zijn middeleeuwse Gammelby, Vanalinn. Het werd genoteerd op de UNESCO World Heritage lijst in 1997 en in 2011 was de Culturele Hoofdstad van Europa Tallinn. Wandelend door de oude stad geeft je het gevoel te worden ondergedompeld in een avontuur waar men gaat in de romantische steegjes tussen de historische gebouwen en gotische kerken. Viru Street is de drukste straat in de oude stad, en men kan verder gaan met de ingang van de oude stad (Viruvärav) met twee torens. Achter deze deur begint de moderne stad, waar de grote hotels en winkelcentra (Viru Keskus) zich bevindt. Hier is een markt waar men kan kopen etnische ambachten en wollen producten.

Lennart Meri Tallinn Airport ligt op ongeveer vier kilometer van het centrum van de øslige het meer Ülemiste.