Autoverhuur Borås

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Borås

Vind goedkope autoverhuur in Borås door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Borås. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Borås

Autohuur Borås
Auto huren Borås

Boras is in het zuiden van Zweden – het landschap Västergötland – en een deel van het graafschap provincie Västra Götalands.

De stad is het administratieve centrum van Borås gemeente. De Boras heeft ongeveer 66.000 inwoners (2011), terwijl de hele gemeente heeft een bevolking van meer dan 100.000.

Boras is door de rivier Viskan – ca. 66 km ten oosten van Göteborg.Boras is opgericht in 1622 en is vandaag de dag Scandinavië Mail Order Center – waar veel bekende postorderbedrijven hebben hun magazijnen en factory outlets – met inbegrip van Ellos, H & M Rowells, staart en Cellbes.

Boras staat bekend om de textielindustrie, en door het historisch museum “Texilmuseet” kunnen de bezoekers meer informatie over dit.

Borås gemeente heeft meer dan 120 kerken, en in het centrum is Caroli Kerk uit 1669, is de oudste.

Er zijn een aantal toeristische attracties in Borås geschikt voor gezinnen met kinderen – met inbegrip van Borås Zoo – met Afrikaanse, Aziatische en Europese soorten, Adventure park “Upzone” – met klimmen rijstroken en bobbycar, “Navet Science Centre” – een natuurmuseum met interactieve exposities en waterpark “Stadspark badkamer” – met een golfslagbad en glijbanen. In de zomer is het populair om een ​​uitstapje maken naar “Alidebergsbadet” – die een groot buitenzwembad beschikt over.

Andere bezienswaardigheden zijn onder Borås Art Museum, openluchtmuseum – met 15 historische gebouwen (waaronder de goed bewaard gebleven huizen uit de jaren 1700), de oude watertoren uit 1900 en de stad van de grote shopping mall “Bright Land” – met meer dan 100 winkels en restaurants.

De stad organiseert ook een reeks concerten, tentoonstellingen, conferenties en evenementen het hele jaar.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Gothenburg – Landvetter, die is gelegen 44 km ten westen van Borås.