Autoverhuur Kristinehamn

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kristinehamn

Vind goedkope autoverhuur in Kristinehamn door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kristinehamn. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kristinehamn

Autohuur Kristinehamn
Auto huren Kristinehamn

Kristinehamn is een stad en administratieve centrum van Kristinehamn gemeente in Värmland aan de oever van het meer van Vänern in Zweden.De stad heeft 17.839 inwoners (2010).

Nabijgelegen steden en Karlstad en Örebro, Kristinehamn ligt halverwege tussen Oslo, Stockholm en Göteborg met ongeveer 250 km aan elk van hen.E 18 ( StockholmOslo ) en Highway 26 loopt door de stad is een belangrijk knooppunt voor zowel de weg-en spoorvervoer alsmede het verschaffen van een toevluchtsoord.De belangrijkste werkgever is de Rolls-Royce die propellers en motoren maakt.

Aan de oever van het meer van Vänern is een 15 meter hoog standbeeld gemaakt van Pablo Picasso. Picasso nooit bezocht Kristinehamn, maar op 15 meter is het de hoogste Picasso standbeeld in de wereld. Kristinehamn Art Museum In 2003 Picassoutstsilling die won internationale erkenning. In Järsberg ongeveer 1 km buiten de stad is een rune steen uit 500 voor Christuskr.

In de zomer is het populair om te gaan op een kleine boot excursie naar de eilanden van het meer van Vänern. Er zijn verschillende boten, en de mogelijkheid voor eiland hoppen.

Kristinehamn kerk werd ontworpen door professor Carl Georg Brunius en geopend in 1858. De kerk heeft ook een museum genaamd “heiligdom gallery”, die is een bezoek waard vanwege de unieke architectuur.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is luchthaven van Karlstad.Het ligt 58 km ten westen van het stadscentrum.